WOODexpress

WOODexpress

WOODexpress är en konstruktionsvirke design software
Användarbetyg
3.3  (3 röster)
Ditt betyg
Betyg
1.6
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program fått 1 utmärkelse
WOODexpress. Konstruktionsvirke design software. Ett program för design och dimensionering av timmer komponenter, och trä tak enligt Eurocode 5 (EC5). I en grafisk miljö du design takstolar och delar av träkonstruktioner. WOODexpress förenklar alla repetitiva och tidskrävande varje dag beräkningar för timmer delar och trä tak. Detaljerad rapport med beräkningar, automatisk generering av fackverk ritningar och information om anslutningar.
Att utforma en sådan komponent eller fackverk, välja från färdiga taket modeller, ange den huvudsakliga dimensioner, massor, design kod parametrar, och designen är omedelbart utföras och ritningar som produceras automatiskt. Standardvärden och kontroller för felaktiga värden, underlätta inmatning av data process. Rapporten, som är skapade samtidigt, visar i detalj alla beräkningar och utformning steg med hänvisningar till motsvarande design kod punkterna. Tydliga varningar informerar dig i händelse av bristfällig design.
De materialegenskaper, laster och design kod parametrar, timmer sektioner, kan justeras av användaren enligt kraven i den Nationella tillämpningen dokument.
En sammanhangsberoende Hjälp, guider du genom användning av programmet och Eurocode bestämmelser. On-line användarhandbok vanliga frågor och (F. A. Q.) ingår i programmet.
Info uppdaterad: