MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU

MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU

Gratis
Developed by Microsoft
Användarbetyg
5.0  (9 röster)
Ditt betyg
Betyg
1.4
Senaste versionen:
9.0.30729 (Se alla)
Utvecklare:
Microsoft
MSDN Library är en viktig källa till information för utvecklare som använder Microsoft® verktyg, produkter, teknik och tjänster. Det handlar om hur-till och hänvisning till dokumentation, exempelkod, tekniska artiklar, och mycket mer. För att hitta det innehåll du behöver, bläddra i innehållsförteckningen eller använda sökfunktionen. För att få den senaste MSDN rubriker som skickas till dig via e-post, kan du registrera dig för MSDN Flash Nyhetsbrev.
Det finns två MSDN Library funktioner som kommer hjälpa dig att få den information du behöver:
Version: version control kan du enkelt identifiera vilken version av ett ämne (tidigare, nuvarande eller beta) du läser, och gör det möjligt för dig att flytta till andra versioner av ämnet lätt.
Språk: du kommer automatiskt att visas på lokala språk versionen av ett ämne. Om den lokala versionen har ännu inte offentliggjorts, kommer du att se innehållet i engelska med navigering som erbjuds i den lokala språk.
Visual Studio 2008 MSDN Library är organiserad enligt följande:
* Visual Studio är en komplett svit av verktyg för att bygga både stationära och team-based enterprise Web-applikationer.
* Visual Studio Team System: är en plattform för produktiva, integrerad och flexibel software development life cycle verktyg som hjälper programvara team genom att förbättra kommunikation och samarbete i hela utvecklingsprocessen av programvara.
* Video Hur Tos: att visa dig hur man fyller i en särskild programmering uppgift. De videor som motsvarar dokumentation i MSDN Library, och länka till de artiklar de är baserade på.
* Tekniska Artiklar: ytterligare upplysningar från där du kan lära dig några saker.
Info uppdaterad: