KITT-Simulator

KITT-Simulator

Gratis
KITT is de korte naam van de boordcomputer van de auto van het avontuur Knight Rider
Gebruikerswaardering
4.2  (10 stemmen)
Jouw stem
Score
1.6
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
Elementen van het dashboard
- belangrijkste dash met digitale beeldschermen en monitoren en de vier grote knoppen
-stuur
- links en rechts switchpod met 2x10 knoppen
- eject-links/rechts-module (wordt alleen weergegeven als uitwerpen is geactiveerd)
Het tonen van en het verplaatsen van de dash
U kunt het dashboard met de sleep-en-drop-methode. Waar u slepen en neerzetten met de muis op het scherm, het beweegt altijd de dash. Het hele dashboard hit op de toets "Z" (zoom). Dit is een aan / uit schakelaar, kunt u schakelen tussen de oorspronkelijke grootte van het kleine en beeld.
Schakel het dashboard
Gebruik de "POWER" knop onder de monitor in te schakelen op uw dashboard uit en weer in.
Met behulp van het stuurwiel
Gebruik de links en rechts pijltoetsen op het toetsenbord om het stuurwiel te verdraaien. U kunt het geluid van de hoorn door te klikken op de knight logo aan de rechterkant van het stuur.
Wijze van rijden
Gebruik de "AUTO", "NORM" en "PURSUIT" knoppen onder de monitoren om te kiezen voor de wijze van rijden. Om het makkelijker te maken voor u, kunt u ook klikken op de "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" en "PUSUIT" - verlichting onder de voice module te kiezen voor de modus.
Als u kiest voor "PURSUIT", kijk op de snelheidsmeter en toerenteller geeft en luister naar het geluid effecten. U kunt in-en uitzoomen met de toets "Z" om te zien het hele dashboard.
Inhoud:
1. De eerste en meest gewilde stukje software naast de nieuwe aankomende versie, de eerder uitgebracht !
Zij bevat veel bug fixes, het zal meer stabiel, onderdeel van de dash is 3D en de bonus content is gratis voor CE kopers! Ik ook vast een crash met de controle modus, zodat u kunt nu daadwerkelijk te gebruiken! KITT beschermt uw computer zonder het gebruik van dure software en neem schermen van de cam wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
2. KITT-Simulator, niets meer. Het is gewoon om het een compleet pakket. Het zal 100% hetzelfde als de downloadbare versie.
3. KITT-Simulator, ook precies hetzelfde als de downloadbare versie. Gewoon om het een compleet pakket.
4. De KITT-Simulator - Source code! Zie hoe het allemaal begon en voel je vrij om het aan te passen op elke manier die u wilt!
5. KITT-Simulator Stiekem Peek - This is je kans om één van de eerste mensen bij het vinden van allerlei dingen over de nieuwe aankomende versie van de simulator. Het bevat video ' s, screenshots en tekst bestanden.
6. KITT-Simulator Premium Code - The nieuwe versie van de Simulator zal bevatten premium content. Bijvoorbeeld: interactieve missies, online synchroniseren speler naar speler berichten en meer! Dit alles interactieve content is premium. Premium content wordt geblokkeerd voor gebruikers, tenzij ze kopen een premium code. Wanneer u de CE u hoeft niet te kopen van het meer, omdat je er al een!
Info vernieuwd op: