KITT-Simulator

KITT-Simulator

Gratis
KITT er det korte navn på bilen computer fra eventyr Knight Rider
Brugerscore
4.2  (10 stemmer)
Din stemme
Score
1.7
100% ren software. Kontroller rapport.
Dette program modtog 1 præmier
Elementer i dashboard
- vigtigste streg med digitale displays og skærme, og de fire vigtigste knapper
-rattet
- venstre og højre switchpod med 2x10 knapper
- skub venstre/højre-modul (vises kun, hvis skub ud er aktiveret)
At vise og flytte dash
Du kan flytte dashboard med træk og slip-metoden. Uanset hvor du trække og slippe med musen på skærmen, er det altid bevæger sig fra den britiske. At vise hele instrumentbrættet ramte nøglen "Z" (zoom). Dette er en toggle switch, kan du skifte mellem de oprindelige størrelse og lille størrelse billede.
Sluk/tænd instrumentbrættet
Bruge "POWER" knappen under skærme til at vende instrumentbrættet slukkes og tændes igen.
Ved hjælp af rattet
Brug venstre og højre piletaster på tastaturet til at dreje rattet. Du kan høre hornet ved at klikke på den ridder logo på højre side af rattet.
Driving mode
Bruge "AUTO", "NORM" og "PURSUIT" - knapperne under skærme til at vælge den kørestilling. For at gøre det nemmere for dig, kan du også klikke på "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" og "PUSUIT" lys under voice modul for at vælge mode.
Hvis du vælger "PURSUIT", ser på speedometeret og omdrejningstælleren viser og lytte til lydeffekter. Du kan zoome ind eller ud med nøglen "Z" for at se hele instrumentbrættet.
Indhold:
1. Den første og mest ønskede stykke software ud over de nye kommende version, som aldrig blev udgivet før !
Det vil omfatte mange fejlrettelser, vil det være mere stabil del af instrumentbrættet er 3D og bonus indhold er gratis for CE købere! Jeg har også rettet et crash med surveillance mode, så du nu kan man faktisk bruge det! KITT vil beskytte din computer, uden brug af dyre software og tage skærmbilleder af cam, når der registreres bevægelse.
2. KITT-Simulator, intet mere til det. Det er bare for at gøre det til en komplet pakke. Det vil være 100% den samme som den downloadede version.
3. KITT-Simulator, også præcis den samme som den downloadede version. Bare for at gøre det til en komplet pakke.
4. Den KITT-Simulator - Kildekode! Se, hvordan det hele begyndte og føle sig fri til at ændre det på nogen måde, du ønsker!
5. KITT-Simulator Snige sig Peek - This er din ændring til at være en af de første til at finde ud af alle mulige ting om den nye kommende version af simulatoren. Det vil indeholde video, skærmbilleder og tekst-filer.
6. KITT-Simulator Premium Code - The nye version af Simulatoren vil indeholde premium-indhold. For eksempel: interaktive opgaver, online synkronisering, spiller til spiller, beskeder og meget mere! Alt dette interaktivt indhold er premium. Premium-indhold vil være låst for brugere, medmindre de køber et premium-kode. Når du bestiller CE du behøver ikke at købe det længere, fordi du allerede har en!
Information opdateret: