IrisSkin

IrisSkin

Den nemmeste-at-bruge.NET huden løsning for Microsoft VisualStudio.NET (WinForms)
Brugerscore
5.0  (3 stemmer)
Din stemme
Score
2.2
Dette program modtog 8 præmier
Pålidelig DOWNLOAD 6.4 MB
IrisSkin er den nemmeste at bruge.NET huden løsning for Microsoft VisualStudio.NET (WinForms) og Delphi.NET. Det giver dig mulighed for at gøre din ansøgning i huden automatisk, herunder alle former og dialoger. Du vil aldrig bruge mange tid på programmering for hud støtte.
Hjælp IrisSkin, behøver du ikke at foretage nogen ændringer til eksisterende projekter, men drop bare en hud engine komponent på den vigtigste form og nogle egenskaber, der er det hele. Det kan huden alle former og dialoger automatisk. Og hud-filer kan blive kompileret ind i EXE fil, så du behøver ikke at distribuere hud-filer med din EXE. På run-time, kan du skifte skind meget nemt, og du kan skifte til uflåede nemt også. Lad os sige, at med blot en komponent til et projekt!
IrisSkin støtter fuldt ud Sunisoft Skin Solutions v2 nu. Det betyder, at du kan bruge alle skind af Skin Solutions v2. Professionelt-UI-designet skind er for det meste designet af vores UI kunstnere. Bemærk venligst at vi ikke kun giver den UI kontrol, men også UI design! Du kan også oprette dit eget skind, med det helt nye SkinBuilder værktøj.
Vigtigste Funktioner: - Snesevis af professionelt UI-designet officielle skind fra UI kunstnere og en masse tredjeparts skind
- Nemmeste at bruge - Bare en komponent til en ansøgning
- Fuldautomatisk - Skins alle former og dialoger automatisk
- Gør din eksisterende projekt med huden nemt
- Ingen zappe
- Skift fra huden til at unskin nemt
- Understøtter en eller flere temafiler for at være indbygget i EXE fil
- Provides SkinBuilder værktøj, med det, der understøtter at indlæse VisualStyle(*.msstyles) filer, du kan eje tusindvis af skind nu!
- Fully MDI understøttet
Information opdateret: