IrisSkin

IrisSkin

Helpoin-to-use.NET iho ratkaisu Microsoft VisualStudio.NET (WinForms)
Käyttäjän arviointi
5.0  (3 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.2
Tämä ohjelma sai 8 palkintoa
luotettava LATAA 6.4 MB
IrisSkin on helpoin-to-use.NET iho ratkaisu Microsoft VisualStudio.NET (WinForms) ja Delphi.NET. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä hakemuksen ihon automaattisesti, mukaan lukien kaikki lomakkeet ja dialogit. Et koskaan viettää paljon aikaa ohjelmointi ihon tukea.
Käyttämällä IrisSkin, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia jo olemassa olevia hankkeita, mutta vain pisara iho moottori-komponentin päälle tärkein muoto ja asettaa joitakin ominaisuuksia, että on kaikki. Se voi iho kaikki lomakkeet ja dialogit automaattisesti. Ja iho-tiedostot voidaan kootaan EXE tiedoston niin, että sinun ei tarvitse jakaa ihon tiedostojen kanssa EXE. Ajon aikana, voit vaihtaa nahat hyvin helposti, ja voit vaihtaa nylkemättömän helposti liikaa. Sanotaan, että vain yksi komponentti yhden projektin!
IrisSkin tukee täysin Sunisoft Skin Solutions v2 nyt. Se tarkoittaa, että voit käyttää kaikki nahat Skin Solutions v2. Ammattimaisesti-UI-suunniteltu nahat ovat enimmäkseen suunniteltu meidän UI taiteilijoita. Huomaa, meillä ei vain tarjota UI valvontaa, mutta myös UI muotoilu! Voit myös luoda oman nahat upouusi SkinBuilder työkalu.
Tärkeimmät Ominaisuudet: - Kymmeniä ammattimaisesti-UI suunniteltu virallinen nahat UI taiteilijoiden ja paljon kolmannen osapuolen nahat
- Helpoin käyttää - Vain yksi komponentti yhden hakemuksen
- Täysin automaattinen - Nahat kaikki lomakkeet ja dialogit automaattisesti
- Tehdä olemassa olevaan projektiin, jossa ihon helposti
- Ei heilauttamalla
- Vaihtaa iho unskin helposti
- Tukee yhden tai useamman ihon tiedostot on rakennettu EXE tiedosto
- Provides SkinBuilder työkalu, joka tukee ladata VisualStyle(*.msstyles) - tiedostot, voit itse tuhansia nahkojen nyt!
- Fully MDI tuettu
Tiedot päivitetty: