iColorFolder

iColorFolder

Gratis
Med iColorFolder, anpassa färgen på varje Windows XP mapp
Användarbetyg
4.0  (187 röster)
Ditt betyg
Betyg
3.1
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program har fått 6 utmärkelser
Med iColorFolder, ge lite färg till Windows XP mappar. Med bara ett högerklick, färga dina mappar, och upptäck ett nytt intuitivt sätt att klassificera dina filer. En snabb titt är nu tillräckligt för att identifiera den mapp som du letar efter ! Nu kan du klassificera dina mappar genom att Family. Red är en Viktig mapp Orange är Brådskande, Grön är Familjär... Välj de meddelanden som du gillar, så ska du aldrig ta bort en viktig mapp av misstag.
iColorFolder är ett mycket lätt, mjuk, att inte stanna i minnet. Den använder en inbyggd funktion av Windows XP att vara mer effektiv. Att upptäcka att det är enkelhet: med en enkel höger-klicka på en mapp om du färglägga det, nödvändigt och endast det nödvändiga. iColorFolder är stolt en Open-Source programvara.
iColorFolder levereras med tre apparences: standard apparence av Windows XP mappar, en Mac OS X hud och en Snow.E2 huden. Om ditt system är redan anpassade med shellpacks som WinOSX, ska du hålla samma mapp apparence. Om du vill ha mer skinn, du kan ladda ner kursen Screenshots Section några bilder som beskriver iColorFolder och presentera den s funktioner. Prova det ! Om du inte gillar det kan du avinstallera den helt och fullt och snabbt.
Info uppdaterad: