iColorFolder

iColorFolder

Безплатно
С iColorFolder, коригиране на цвета на всяка папка Windows XP
Оценка
4.0  (187 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.4
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 6 награди
С iColorFolder даде цвят папки Windows XP. Просто щракнете с десния бутон на мишката боядисвайте папки, и да открият нов, интуитивен начин за категоризиране на вашите файлове. Бърз поглед ще бъдат достатъчни, за да се определи папка, в която търсите ! Сега можете да класифицирате папки по Family. Red-важна папка, оранжево, спешно, зелено-семейни... изберете функции, които Ви харесват, така че никога да не изтриете важна папка по погрешка.
iColorFolder много мека светлина, която не остава в паметта. Той използва собствен функционалност от Windows XP да бъдат по-ефективни. Да го открие лекота: от една десния бутон на мишката върху папката цветове ; необходимо и само необходимото. iColorFolder гордо софтуер Open-Source.
iColorFolder в комплект с три apparences: с реалността по подразбиране папки Windows XP, а Mac OS х кожата и Snow.E2 на кожата. Ако вашата система вече е конфигурирана с shellpacks като WinOSX, ще се запази същата реалност папка. Ако искате повече кожи, можете да изтеглите Screenshots Section някакви образи, описващи iColorFolder и представяне на функции за това. Опитайте ! Ако не ви харесва, можете да го премахнете напълно и бързо.
Информацията е актуализирана на: