Brother BRAdmin Professional

Brother BRAdmin Professional

Ilmainen
Johdon työkalu, joka voi hallita Brother verkkoon liitetyt laitteet
Käyttäjän arviointi
3.4  (9 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.4
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 1 palkintoa
The Brother BRAdmin Professional ohjelmisto on tehokas ja luotettava hallinnan työkalu, joka voi hallita Brother verkkoon liitetyt laitteet.
Sitä voidaan käyttää myös tilan muita SNMP-yhteensopiva verkko-tulostus-laitteet.
Ominaisuudet BRAdmin Professional Ohjelmisto:
- Tarkastella ja muuttaa erilaisia tulostimen ja tulostuspalvelimen tiedot
The BRAdmin Professional ohjelmisto voi tarjota sinulle hyödyllistä tietoa, kuten sivumäärät, sarjanumero tiedot tai avulla voit muuttaa paperin kokoa. Yksinkertaisesti liitä laite käyttämällä BRAdmin Professional ohjelmisto ja muuttaa haluamasi asetukset.
- Katso muut SNMP-yhteensopiva tulostimet tai FAX/DCP/MFC koneet
Jos on muita SNMP-yhteensopiva tulostimet/FAX/DCP/MFC koneet verkossa, jotka tukevat SNMP pöytäkirjan BRAdmin Professional ohjelmisto voidaan tarkkailla näitä laitteita ja käynnistää oman upotettu web-palvelimia tarvittaessa.
- Multiprotocol tukea
The BRAdmin Professional ohjelmisto ajaa Windows® PC, että on TCP/IP tai IPX/SPX protokollia.
*64-bittinen versio Windows®, IPX/SPX protokollia ei voida käyttää BRAdmin Professional.
- Massa-määritä tulostimen tai tulostuspalvelimen asetukset
The BRAdmin Professional ohjelmisto voidaan käyttää massa-määrittää laitteen asetukset. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on ryhmä tulostimet/FAX/DCP tai MFC koneita, jotka haluat konfiguroida samalla tavalla, BRAdmin Professional ohjelmisto voi lähettää asetuksia tarvitset, jotta yksi laite tai ryhmä Brother verkkoon liitetyt laitteet.
- Web-sivun käynnistää
Many Brother tulostimet/FAX/DCP/MFC koneissa on upotettu web-palvelimia, joiden avulla järjestelmänvalvoja voi tarkastella laitteen ja tulostuspalvelimen web-selaimella. Niille laitteita, joissa on tämä ominaisuus, BRAdmin Professional voidaan käynnistää web-selaimen ja näyttää automaattisesti laitteen tiedot.
- Järjestää tulostimet ryhmiin
Paikka tulostimet osaksi tiettyihin ryhmiin: esimerkiksi, jos sinulla on Myynti-osasto tai Markkinointi osasto, jossa omat tulostimet, käytä BRAdmin Professional ohjelmisto luoda Myynnin ja Markkinoinnin ryhmien ja aseta vastaavat tulostimet osaksi oman ainutlaatuinen ryhmä.
- Helppo pääsy uusimmat tiedot tuotteen
Klikkaa 'Brother Solutions Center-kuvaketta oikeassa yläreunassa näytön oppia lisää tulostimen ominaisuuksia. Se Brother Solutions Center sisältää runsaasti tietoa tuotteista.
- Helppo päivittäminen
Kun olet ladannut uusimman laiteohjelmiston tiedosto Solutions centerin web-sivustosta, BRAdmin Professional ohjelmisto voidaan päivittää yhdellä palvelimella tai ryhmä tulosta palvelimia yhden helpon vaiheessa.
- Hienostunut löytö asetukset
- Sähköposti-ilmoitus
* Tämä on uusi ominaisuus, joka tukee BRAdmin Professional 3.x tai uudempi versio.
The BRAdmin Professional ohjelmisto tarkkailee verkkoon kytketty Brother ja muut SNMP-yhteensopivia laitteita. Jos laite menee virheeseen, BRAdmin Professional ohjelmisto voi lähettää sähköpostiviestin eri käyttäjille antamalla heille ongelma.
- Laitteen käyttö kirjaudu
* Tämä on uusi ominaisuus, joka tukee BRAdmin Professional 3.x tai uudempi versio.
The BRAdmin Professional Log ominaisuus mahdollistaa sen, että ohjelmisto tallentaa käytön Brother ja muut SNMP-yhteensopivia laitteita. Tämä tieto on sitten tallennetaan lokitiedostoon ja voidaan tarkastella käyttämällä BRAdmin Professional tarkempaa analysointia.
- Seuranta paikallisesti liitetyt laitteet (USB & parallel)
* Tämä on uusi ominaisuus, joka tukee BRAdmin Professional 3.x tai uudempi versio kun käytetään BRPrint Tilintarkastajan ohjelmisto.
Se Print Auditor Client ohjelmiston avulla voit seurata paikallisesti liitetyt laitteet, jotka ovat kytketty PC kautta USB tai rinnakkaisportti. Se tieto on sitten siirtynyt BRAdmin Professional ohjelmisto. Näin järjestelmänvalvoja voi tarkastaa esimerkiksi sivumäärät, väriaineen ja rummun tilat sekä laiteohjelmiston version. Paikallisesti liitetyt laitteet ovat haastatelluista aikataulun mukaisesti, joka voi olla määritetty sisällä BRAdmin Professional ohjelmisto.
Tiedot päivitetty:

Laajennukset