Brother BRAdmin Professional

Brother BRAdmin Professional

Gratuit
Un instrument de management care poate gestiona Brother produse conectate la rețea
Evaluare utilizator
3.4  (9 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.5
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 1 premiu
The Brother BRAdmin Professional software-ul este un puternic și de încredere instrument de management care poate gestiona Brother produse conectate la rețea.
Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a vizualiza starea alte SNMP-compatibil de rețea, dispozitive de imprimare.
Caracteristici de BRAdmin Professional Software:
- Vizualizați și modificați-o mare varietate de imprimantă și serverul de tipărire informații
The BRAdmin Professional software-ul vă poate oferi informații utile, cum ar fi numărul de pagini, numărul de serie de informații sau vă permit să schimbați dimensiunea hârtiei. Pur și simplu conectați-vă la dispozitiv folosind BRAdmin Professional software-ul și de a schimba opțiunile dorite.
- Vezi alte SNMP-compatibil imprimante sau FAX/DCP/MFC masini
Dacă există și alte SNMP-compatibil imprimante/FAX/DCP/MFC mașini în rețea care acceptă SNMP protocol, BRAdmin Professional software-ul poate fi folosit pentru a monitoriza starea de acele dispozitive și lanseze propriile servere web încorporat dacă este cazul.
- Suport Multiprotocol
The BRAdmin Professional software-ul va rula pe un Windows® PC care are TCP/IP sau IPX/SPX protocoale.
*Cu 64-bit versiunea de Windows®, IPX/SPX protocoale nu pot fi utilizate cu BRAdmin Professional.
- Mass-configurați imprimanta sau server de imprimare setări
The BRAdmin Professional software-ul poate fi folosit pentru a masa-configurați setările dispozitivului. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un grup de imprimante/FAX/DCP sau MFC masini pe care le-ar dori să fie configurat în mod identic, BRAdmin Professional software-ul poate transmite setările, aveți nevoie de un singur dispozitiv sau un grup de Brother dispozitivele conectate la rețea.
- Pagina Web de lansare
Many Brother imprimante/FAX/DCP/MFC mașini au încorporat servere de web care permite administratorului pentru a putea vizualiza și configurare a dispozitivului și a serverului de imprimare folosind un browser web. Pentru acele dispozitive care au această capacitate, BRAdmin Professional poate fi folosit pentru a lansa un browser de web și a afișa automat informații dispozitiv.
- Organizarea imprimante în grupuri
Loc imprimante în grupuri specifice: de exemplu, dacă aveți un departament de Vânzări sau departamentul de Marketing cu propriile imprimante, utilizați BRAdmin Professional software pentru a crea Vânzări și Marketing grupuri și apoi puneți corespunzătoare imprimante în propriul lor grup unic.
- Acces ușor la cele mai recente informații despre produsul dvs.
Faceți clic pe 'Brother Solutions Center' pictograma din dreapta sus a ecranului pentru a afla mai multe despre capabilitățile imprimantei. La Brother Solutions Center conține o bogăție de informații despre produs.
- Ușor modernizarea
După descărcarea cele mai recente firmware-ul de la Soluțiile site-ul web centru, BRAdmin Professional software-ul poate fi folosit pentru a face upgrade un singur server sau un grup de servere de imprimare într-un singur pas simplu.
- Sofisticat descoperire setări
- Notificare prin E-mail
* Aceasta este o caracteristică nouă, care este susținută în BRAdmin Professional 3.x sau o versiune ulterioară.
The BRAdmin Professional software-ul monitorizează starea de rețea conectat Brother și alte SNMP-dispozitive compatibile. Dacă un dispozitiv merge într-o stare de eroare, BRAdmin Professional software-ul poate trimite un e-mail de la diferiți utilizatori, informându-le de problema.
- De utilizare a dispozitivelor de autentificare
* Aceasta este o caracteristică nouă, care este susținută în BRAdmin Professional 3.x sau o versiune ulterioară.
The BRAdmin Professional Log caracteristică vă permite software-ul pentru a înregistra utilizarea de Brother și alte SNMP-dispozitive compatibile. Această informație este apoi salvat ca un fișier jurnal și pot fi vizualizate cu ajutorul BRAdmin Professional pentru analize suplimentare.
- Monitorizare la nivel local dispozitivele conectate (USB & paralel)
* Aceasta este o caracteristică nouă, care este susținută în BRAdmin Professional 3.x sau o versiune ulterioară atunci când este utilizat cu BRPrint Auditor software-ului.
La Print Auditor Client software-ul vă permite să monitorizeze la nivel local conectate dispozitive care sunt conectate la PC prin intermediul unui USB sau port paralel. Această informație este apoi trecut la BRAdmin Professional software-ului. Acest lucru permite administratorului pentru a verifica elemente precum numărul de pagini, toner și cilindru starea și versiunea de firmware. Dispozitivele conectate local sunt intervievati pe baza unui program, care pot fi specificate din cadrul BRAdmin Professional software-ului.
Informații actualizate în data de: